%
Hármak bosszúja - Pete Polgár Máté

Hármak bosszúja - Pete Polgár Máté

Gyártó / kiadó: Magyar Nyugat Könyvkiadó
Cikkszám: 24309
Készlet információ: Készleten
2.580Ft 2.322Ft
Nettó ár: 2.212Ft
Db:  
Címkék:

Itt "A lelkész lánya" folytatása! Pete Polgár Máté új regénye

A termékeny tollú fiatal szerző első regényét a múlt év nyarán mutattuk be, majd az év végén novelláskötete következett. Most pedig itt a regény (A lelkész lánya) izgalmas folytatása, amely azonban önállóan is megállja a helyét. Az előzményeket nem ismerők számára is jól befogadható és érthető.

A szerző első, A lelkész lánya című regénye olvasóinak sok minden ismerős lesz ebből a könyvből. De az előzmények ismerete nélkül is meg lehet érteni az új történetet.

Hét évvel ezelőtt a kisváros elveszítette spirituális vezetőjét, Timothy Romney tiszteletest, a Ku-Klux Klán alabamai nagysárkányát. A bírósági ítélet fegyházba száműzte őt. Lányának udvarlója, a kegyetlen Mike balesetben hunyt el.

A lány három barátja szabadlábra került, s most visszatértek, hogy bosszút álljanak. Vajon az új lelkész, Esther Grant hite elbírja-e a nyomást, amely a hármak részéről éri? Romney lelkész lánya pedig hazatér-e valaha?

A szereplők maguk mondják el drámájukat és belső küzdelmeiket. Győznek vagy legyőzetnek? Amíg ez kiderül, az olvasó izgalmas kérdésekkel szembesül.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:

Szezonális ajánlatunk

2017-es naptárak

Ügyfélszolgálat

+3692951479 / [EMAIL]