A kötényes Isten – Fabiny Tamás

2900 Ft

Cikkszám: 23733

Jézus kötényt kötött maga elé, és megmosta tanítványai lábát. Ez a mélységesen megalázkodó szeretete, amellyel letérdel előttük, példa lehet mindannyiunk számára. Ő nem uralkodni jött, hanem szolgálni. Kötényes Istenként járt a földön – aztán kötényétől i

Elfogyott

Értesítsen, ha a termék újra raktáron van.

 • Készleten lévő termékeinket akár 2 napon belül kiszállítjuk!
 • Valós bolt vagyunk, saját raktárral, két üzlethelyiséggel.
 • A kedvezményes árak csak webáruházas vásárláskor érvényesek.
Biztonságos online fizetés, gyors szállítás

Helytartó
A kötényes Isten – Fabiny Tamás
2900 Ft

  Jézus kötényt kötött maga elé, és megmosta tanítványai lábát. Ez a mélységesen megalázkodó szeretete, amellyel letérdel előttük, példa lehet mindannyiunk számára. Ő nem uralkodni jött, hanem szolgálni. Kötényes Istenként járt a földön – aztán kötényétől is megfosztva, egyetlen ágyékkötőben feszítették keresztre.

  […] Amit most mondok, az néhány nagyon egyszerű szó, de higgyétek el, megharcolt üzenet a szolgává lett Istenről. A kötényes Istenről, aki az egyházától is ezt a szolgálatot várja el. Jézusban szolgává lett az Isten. Egy olyan világban, amely alapvetően a hatalomról szól, amelyben mindenki uralkodni akar, mi egy szolgát követünk. […]

  Hányan és hányan akarnak uralkodni emberek szívén, lelkén, életén! Ezzel szemben azt mondhatjuk: szolga csak egy van, az Isten. Erről a szolgáról mondja az ige: „A megrepedt nádszálat nem töri össze, a füstölgő mécsest nem oltja el.”

  Örömmel ajánlom figyelmetekbe A kötényes Isten – Igehirdetések az irgalomról és a vigasztalásról című kötetet, amelyet kiadója az ez évi alapige – „Ahogy az anya vigasztalja fiát, én is úgy vigasztallak titeket” – szellemében állított össze. Az igehirdetés tanítás, segítség azoknak, akik Isten irgalmasságát és vigasztalását közvetítik. A jó pásztor szerető hangja szólal meg mindegyikből, és téged, az Olvasót, majd a Hallgatót szólítja meg, hogy fogadd be, ami éltet, és add tovább a szomjazónak, vágyakozónak is.

  „Boldogok az irgalmasok, mert irgalomban lesz részük.” (Mt 5,7)

  Márka

  Kereszt-Média Kft

  Luther Kiadó

  Értékelések

  Még nincsenek értékelések.

  Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

  Értesítsen, ha a termék újra raktáron van.