Általános üzletszabályzat

Kérjük, üzletszabályzatunkat figyelmesen olvassák el,
mielőtt első vásárlásukat megejtenék!

Eladó adatai:

Székhely:
Szer-Viz-Szer Kft.
8900 Zalaegerszeg, Zárda u. 10.
Adószám: 12864812-2-20

Telephely (ügyfélszolgálat):
8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 3-5.

Elektronikus ügyfélszolgálat:

Általános tudnivalók, vásárlási feltételek:
Az Ég-Ígérő Könyvesboltban történő vásárlásokat személyesen, interneten, faxon, e-mailben és telefonon adhat le. Webshopunkban mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik, és elfogadja jelen üzletszabályzatunkat, magára nézve kötelezőnek tekinti azt. A Webshopban történő rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, és tisztában van a rendelés menetével. A webshopban történő böngészéshez, adatok megtekintéséhez, árak láthatóságához nem szükséges regisztrálni, ezeket bárki adatai megadása nélkül teljesen anonim módon, szabadon megteheti. Azonban a tényleges vásárláshoz már szükség van regisztrációra (lásd Regisztráció pont).

Az árukészlet státusza naponta többször kerül frissítésre, minden termékből a webshop hibátlan működése végett a rendszer 1-1 db-ot megjelenít, de ez nem minden esetben fedi a valóságot!

Rendelése elküldése után, kap tőlünk egy megerősítő/visszaigazoló e-mailt, melyben ellenőrizheti rendelését, adatait.

Ha valamilyen technikai probléma folytán nem sikerülne regisztrálnia, vagy rendelnie, kérjük keressen fel bennünket, írjon e-mailt az -ra vagy hívjon a +3620/3141860-as telefonszámon.

Felelősség korlátozása:
Az eg-igero.hu Webshopban történő vásárlás feltételezi a felhasználó részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. Az eg-igero.hu Webshop semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltakért, bármilyen okból is következtek be:

Az interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat.
Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza az Ég-Ígérő internetes üzlet akadálytalan működését és a vásárlást.
Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
Bármely levél – függetlenül attól, hogy hagyományos, vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.
Bármely szoftver nem megfelelő működése.
Bármilyen programhiba, abnormális esemény, vagy technikai hiba következményei.
Az eg-igero.hu Webshop bármikor szabadon megváltoztathatja bármelyik árát, vagy határidejét. A változás az eg-igero.hu Webshop weblapján történt megjelenés időpontjától lép életbe. Az eg-igero.hu Webshop bármikor szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit, szabályait és/vagy magát az eg-igero.hu Webshopot, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, a Webshop nem vonható felelősségre, ha így tesz. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható az eg-igero.hu webshopon. Bármelyik vásárló, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, nem jogosult vásárolni a továbbiakban. Abban az esetben, ha a vásárló bármilyen formában megsérti a szabályokat, az eg-igero.hu Webshop szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

Termékek árai:
Az eladási ár (az eg-igero.hu webshop kiskereskedelmi ára) mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFA-t is (bruttó ár). Az eg-igero.hu Webshop fenntartja a jogot, hogy saját eladási ár-árképzést alkalmazzon, illetve exkluzív árakon és/vagy ajándékok biztosításával forgalmazza a termékeket, így az áraink nem biztos, hogy egybeesnek a Kiadó által ajánlott kiskereskedelmi (eladási) árakkal, vagy bármelyik fizikai üzlet áraival.

Kiemelt és viszonteladói partnereink felhasználó neve mellé hozzárendeltük(rendeljük) az éppen aktuális kedvezményét, ezért ők nem a fent említett kiskereskedelmi árat látják, ha bejelentkezve nézik meg az oldalt! Ezen partnerek árai is tartalmazzák az ÁFA-t.

A termékek árai nem tartalmazzák a szállítási költségeket!!!

Regisztráció:
A webshopban történő böngészéshez, adatok megtekintéséhez, árak láthatóságához nem szükséges regisztrálni, ezeket bárki adatai megadása nélkül teljesen anonim módon szabadon megteheti. Azonban a tényleges vásárláshoz már szükség van regisztrációra. A vásárlást megelőzően pontos adatok megadásával ki kell tölteni a regisztrációs űrlapot. A hibásan kitöltött adatlapokat érvénytelennek tekintjük és az eladó semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredendő téves teljesítésekért!

Regisztráció menete:

  1. az oldal fejlécében a “Fiók”, majd a “Regisztrálás” gombra való kattintás
  2. csillaggal jelölt mezők kitöltése (jelszó 6 karakternél hosszabb legyen, és csak a kisbetűket, nagybetűket illetve 0-9-ig számokat tartalmazza)
  3. regisztráció elküldése
  4. aktivációs linket küldünk az e-mail címére, miután megérkezik a linkre kattintva aktiválhatja regisztrációját. (Ha nem aktiválódna ismételje meg a kattintást)
  5. jelentkezzen be a felhasználói nevével és jelszavával

Fizetési módok:
Az eg-igero.hu Webshopban lehetősége van számláját az alábbi fizetések egyikével kiegyenlíteni:

  • átutalással
  • utánvéttel
  • személyes fizetéssel
  • bankkártyás, hitelkártyás fizetés személyes átvétel esetén

Szállítási módok, feltételek, díjak, garancia

Sikertelen kézbesítés:
Amennyiben nem sikerül elsőre a kézbesítés, akkor a postás értesítést hagy, hogy mikor és hol vehető át a küldemény. Ez a hely általában a legközelebbi postahivatal.
Ha a küldemény átvétele nem történik meg az arra biztosított időn belül, akkor azt a Posta visszaszállítja a boltunkba, de a postázási költség továbbra is a vásárlót terheli.

Vásárlástól való elállás joga:
A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mail üzenetben vagy telefonon. Figyelem, az e-mail üzenetek sokszor hosszasan keringenek a szerverek között, a kiszállítás előtti elállás kérelmének figyelembevételéhez a mi levelező programunkba való beérkezés tényleges idejét tudjuk értelemszerűen elfogadni, és nem a levél feladásáét!

Természetesen kiszállítás előtti elállásnak minősül az is, ha a megrendelt terméket nem tudjuk valójában éppen szállítani, és annak érkezése ésszerűtlenül hosszú időt venne igénybe. Ekkor is foganatosítható az elállás joga, illetve a rendelés módosítása kérhető. A kiszállítást megelőző elállás esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli!

A Vevő az áru átvételét követő 3 (személyes vásárlás esetén) – 8 (internetes vásárlás esetén) munkanapon belül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó a vevő által kifizetett összeget visszatérítheti, vagy a vevő levásárolhatja üzleteinkben. Az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni, abban az esetben, ha a termék hibás vagy nem működik! (Termékeket eredeti csomagolásban, eredeti dobozban áll módunkban visszavenni!) A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (Például postaköltség). A csomagot az Ég-Ígérő Könyvesbolt, 8900 Zalaegerszeg, Eötvös utca 1-3. címre kérjük visszajuttatni.

Az Ég-Ígérő Keresztyén Könyvesbolt és Webshop kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni (nem a postacsomag, hanem maga a termék tételek egyéni csomagolása értendő ezen). A csomagolás és / vagy a termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik.

Az eg-igero.hu és Webshop követelheti az áru nem rendeltetésszeű használatából eredő kárának megtérítését. A vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni a szerzői jogi védelem alatt álló termékek (például hang-, illetve képfelvétel stb.) példányára vonatkozóan, ha a küldeményt felbontotta. Amennyiben ezekről a termékekről felbontás után derül ki, hogy bizonyítottan hibásak, és a hiba az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk.

Használati utasítás:
Természetesen minden termékhez biztosítunk Magyar használati utasításokat, melyet minden esetben e-mailen küldünk ki vásárlóinknak! Persze kérésre ki is nyomtatjuk azokat, de alap esetben a digitális verziót használjuk, mivel ezzel is szeretnénk hozzájárulni a még kevesebb fa kivágáshoz, hiszen a használati utasítások, általában 20-30-40 oldalasak, melyek sokszor teljesen felesleges információkat tartalmaznak. Cégünknek fontos, hogy védjük környezetünket! Amennyiben nem kapott volna használati utasítást a termékhez, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunkon (telefon, e-mail, vagy személyes formában) és kollégáink azonnal rendelkezésükre bocsátják azt.

Adatvédelem:
A vásárlók személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt, kivételt képeznek azok a számla adatok (a számlák tőpéldányai), melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény kötelez.

Az eladó a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadja (pl. futár cégek). Az alvállalkozók az eladó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Az Összes megrendelés iktatásra kerül, ami későbbiekben elérhető a felhasználók kérésére!

Visszavételi szabályzat:
Rendelését az általunk történő átvételtől számított 3 napon belül vonhatja vissza. A visszavont rendelésből az új, felbontatlan árucikkeket az átvételtől számított 8 napon belül küldheti vissza. A cikkeket eredeti csomagolásban kell visszajuttatnia. A visszavonással és a visszatérítéssel kapcsolatos további tájékoztató munkatársainktól kérhető.