Szállítás és jótállás

Szállítási módok, feltételek, díjak
Az eg-igero.hu Webshop a Magyar Posta szolgáltatásainak igénybe vételével szállítja / szállíttatja a csomagokat, illetve az ügyfelek saját maguk is átvehetik a rendelt termékeket üzletünkben. Amennyiben Ön saját maga szeretné átvenni a rendelt terméket, kérjük jelezze felénk. Személyes átvétel esetén is megadjuk a kedvezményt. Raktáron lévő termékeinket akár 24-48 órán belül házhozszállítjuk! (munkanapokon) Általános esetben, ha nincs készleten egy termék akkor 1 hét alatt le tudjuk szállítani, szinte az összes terméket, mely kínálatunkban megtalálható! Egyes termékek csak rendelésre kaphatóak és egyes termékek hosszabb idő alatt készülnek el, illetve lesznek szállíthatók, mint a fent említett 1 hét ezért ezekben az esetekben a szállítási időt ennek megfelelően jelöltük. Szállítások előtt minden esetben értesítjük az ügyfeleket! Ilyen esetek lehetnek, pl: a kiadó, vagy gyártó megszünteti a terméket, nem tudják időre szállítani a kért termékeket… stb. Megrendelésnél, kérjük, adja meg pontosan a szállítási címet, elérhetőségeit.

A webáruház által számított szállítási költségek tájékoztató jellegűek, amely a termékek és a csomagolás pontos súlyának megfelelően változhatnak. Az áruház a termék súlyára vonatkozóan csupán tájékoztató jellegű adatot közöl.

A házhozszállítás díja
Magyarország területén belül:

Súly/Ár
0-2 kg / bruttó 1.800 Ft
2-5 kg / bruttó 1.950 Ft
5-10 kg / bruttó 2.150 Ft
10-20 kg / bruttó 2.570 Ft

Külföldi megrendeléseket minden esetben előzetes telefonos egyeztetés után tudunk teljesíteni.

Sikertelen kézbesítés
Amennyiben nem sikerül elsőre a kézbesítés, akkor a postás értesítést hagy, hogy mikor és hol vehető át a küldemény. Ez a hely általában a legközelebbi postahivatal.
Ha a küldemény átvétele nem történik meg az arra biztosított időn belül, akkor azt a Posta visszaszállítja a boltunkba, de a postázási költség továbbra is a vásárlót terheli.

Garancia, szavatosság
Az Ég-Ígérő Könyvesbolt és Webshop, vagy beszállítóink, a gyártók és az importőrök az eladott árukra terméktípusoktól függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállalnak. Az ettől eltérő szavatossági idő, vagy jótállás, és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. Egyes termékeinkre a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet a mérvadó.

Az árukat az adott termékekre vonatkozó előírások szerint szállítjuk. Az áru átadásakor minden berendezéshez, illetve készülékhez a hatályos törvényi előírások alapján biztosítunk magyar nyelvû kezelési utasítást, minőség- vagy áruosztály-besorolást és garanciajegyet.

Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben köteles kicserélni, ha azok bizonyítottan hibásak.

Egyes termékeinkre egyéni garancia vonatkozik!