Szállítás és jótállás

Szállítási módok, feltételek, díjak
Az eg-igero.hu Webshop a Magyar Posta szolgáltatásainak igénybe vételével szállítja / szállíttatja a csomagokat, illetve az ügyfelek saját maguk is átvehetik a rendelt termékeket üzletünkben. Amennyiben Ön saját maga szeretné átvenni a rendelt terméket, kérjük jelezze felénk. Személyes átvétel esetén is megadjuk a kedvezményt. Raktáron lévő termékeinket akár 24-48 órán belül házhoz szállítjuk (munkanapokon). Általános esetben, ha nincs készleten egy termék akkor 1 hét alatt le tudjuk szállítani, szinte az összes terméket, mely kínálatunkban megtalálható! Egyes termékek csak rendelésre kaphatóak és egyes termékek hosszabb idő alatt készülnek el, illetve lesznek szállíthatók, mint a fent említett 1 hét ezért ezekben az esetekben a szállítási időt ennek megfelelően jelöltük. Szállítások előtt minden esetben értesítjük az ügyfeleket! Ilyen esetek lehetnek, pl: a kiadó, vagy gyártó megszünteti a terméket, nem tudják időre szállítani a kért termékeket… stb. Megrendelésnél, kérjük, adja meg pontosan a szállítási címet, elérhetőségeit.

A webáruház által számított szállítási költségek tájékoztató jellegűek, amely a termékek és a csomagolás pontos súlyának megfelelően változhatnak. Az áruház a termék súlyára vonatkozóan csupán tájékoztató jellegű adatot közöl.

A házhoz szállítás díja
Magyarország területén belül:

Súly/Ár
0-2 kg / bruttó 2290 Ft
2-5 kg / bruttó 2590 Ft
5-10 kg / bruttó 2.990Ft
10-20 kg / bruttó 3.290Ft

Külföldi megrendeléseket minden esetben előzetes telefonos egyeztetés után tudunk teljesíteni.

Sikertelen kézbesítés

Amennyiben nem sikerül elsőre a kézbesítés, akkor a postás értesítést hagy, hogy mikor és hol vehető át a küldemény. Ez a hely általában a legközelebbi postahivatal. Ha a küldemény átvétele nem történik meg az arra biztosított időn belül, akkor azt a Posta visszaszállítja a boltunkba, de a postázási költség továbbra is a vásárlót terheli.

Szavatosság

Lásd az általános üzletszabályzat Szavatosság pontját: https://www.eg-igero.hu/altalanos-uzletszabalyzat/

Kapcsolódó jogszabály: 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól