Hétről hétre – kreatív napló

4040 Ft

Cikkszám: 24864

Elfogyott

Értesítsen, ha a termék újra raktáron van.

  • Készleten lévő termékeinket akár 2 napon belül kiszállítjuk!
  • Valós bolt vagyunk, saját raktárral, két üzlethelyiséggel.
  • A kedvezményes árak csak webáruházas vásárláskor érvényesek.
Biztonságos online fizetés, gyors szállítás

A 777 első kreatív naplójával az a célunk, hogy ne csak vasárnapokon imádkozz Istenhez, hanem minden napodon élvezhesd a kapcsolatot Vele. Így soha nem lesz egyhangú az életed, hanem izgalmas kaland, amelyben persze vannak hegyek és völgyek is.

Minden témához írtunk önreflexiós kérdéseket is, hogy még jobban elmélyedhess bennük! Ajánlunk általunk szeretett könyveket és 777-es cikkeket is, ráadásul minden hét elején találhatsz egy-egy mottót, amely vezérfonalként szolgál, egy heti kihívást, amely tartalmasabbá teheti a mindennapjaid, valamint ima- és hálalistának is hagytunk helyet, amelyeket Te tölthetsz ki!

Hiszünk abban, hogy mindennél fontosabb az ima, azaz az Istennel való beszélgetés, és a hála, amely a legnehezebb napokon is segít hitben maradni és észrevenni az áldásokat az életedben.

A naplót egyébként bármikor elkezdheted és a saját tempódban töltheted ki – garantáljuk, hogy egy év múlva szuper érzés lesz visszatekinteni a felismeréseidre, az önismereted mélyülésére és arra, mennyit formálódtál Isten által!

Márka

777 Közösség Egyesület

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Értesítsen, ha a termék újra raktáron van.