%
A szabad nő - Cynthia Heald

A szabad nő - Cynthia Heald

Gyártó / kiadó: Kia Kiadó
Cikkszám: 21159
Készlet információ: Készleten
990Ft 891Ft
Nettó ár: 849Ft
Db:  
Címkék:

Pál apostol a keresztyén életet futóversenyhez hasonlítja. A felszabadult futást azonban gyakran akadályozzák velünk cipelt „batyuink”. Krisztusban kapott szabadságunk megélésétől visszatartanak az élet terhei: a bántalmak, sérelmek, veszteségek, a rossz énkép, a mások véleményétől függés, a dicsőség kergetése, a tevékenységek végelátha­tatlan sora, a kétségek és a félelmek, a helytelen tanácsok. Ezek a dolgok gúzsba kötnek, és a megkötözöttség szorító érzetét keltik bennünk.
E könyv célja, hogy az Ige szavával és a pályát előttünk már megfutók gondolataival elsegítsen a szabadság útjára; hogy életkortól, körülményektől és lelki érettségtől függetlenül felismerjük és félretegyük a terheket, és új lendületet véve olyan tettekre és gondolatokra buzduljunk, amelyekre szükség van a verseny biztos befejezéséhez.

A SZERZŐRŐL: Cynthia Heald előadásai és könyvei révén világszerte az Isten szerinti nőiességre bátorítja a nőket. Arra, hogy legyenek céltudatosak és szabadok Krisztusban, legyenek a kegyelem gyermekei, imádkozzanak és törekedjenek a kiválóságra. Férjével a Navigators missziós szervezet munkatársai.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:

Szezonális ajánlatunk

Ügyfélszolgálat

+36203141860 / [EMAIL]