%
Határtalan Bűnözés - Udo Ulfkotte, Stefan Schubert

Határtalan Bűnözés - Udo Ulfkotte, Stefan Schubert

Cikkszám: 23110
Készlet információ: Készleten
3.991Ft 3.591Ft
Nettó ár: 3.420Ft
Db:  
Címkék:

A 2017-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt német szerző a Határtalan bűnözés című könyvének bővített kiadásán dolgozott.
Halála előtt néhány héttel egy interjúban arról számolt be, hogy a hatóságok mindent megtesznek azért, hogy megakadályozzák a mű megjelenését, amelyben többek között a németországi migránsok által nők és gyermekek ellen elkövetett erőszakról írt.
"A kiadóm úgy döntött, hogy nem Németországban nyomtatja ki a könyvet, hanem külföldön, én sem tudom pontosan, hogy hol. Nem akarják, hogy az ügyészség a publikálás előtt elkobozza a példányokat. Valós veszélye van azonban annak, hogy a könyv megjelenése után letartóztatnak a német hatóságok, mert nem engedelmeskedtem az ügyészi felszólításnak, hogy kövessem Angela Merkel -Willkommenskultur- programját. A Facebookról és a digitális médiából bármikor nyomtalanul eltüntethetnek, de ezt a könyvet kinyomtatják, így marad belőle példány bizonyítékként.
Ha bíróság elé állítanak, felolvasom az egész könyvet, és bebizonyítok minden egyes esetet. Megkérdezem a bíróságtól és az ügyészségtől, hogy tessék megmondani, miért állok itt, ha a tényeket írtam le?" (Udo Ulfkotte)
A Határtalan bűnözés mégis megjelent, de a szerzője ezt már nem érhette meg.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:

Szezonális ajánlatunk

Ügyfélszolgálat

+36203141860 / [EMAIL]