%
Küldetés a Földre - A hetedik harsonaszó (Jel 11,19) - Michael H. Brown

Küldetés a Földre - A hetedik harsonaszó (Jel 11,19) - Michael H. Brown

Gyártó / kiadó: Marana Tha Kiadó
Cikkszám: 21455
Készlet információ: 2 - 3 nap
1.800Ft 1.620Ft
Nettó ár: 1.543Ft
Db:  
Címkék:

Az ​elmúlt évszázadok során előfordultak olyan időszakok, amelyek félelemmel töltötték el az embereket: árvizek, földrengések, szökőárhullámok, viharok, szárazságok, járványok, vulkánkitörések, sőt még aszteroida becsapódások is. Ezek a jelek megszaporodtak az utóbbi évtizedekben.
Amikor az emberiség a gonosz útjára lép, Isten természeti katasztrófákkal figyelmeztet: ember! Állj meg a gonoszság útján! Állj meg, amíg nem késő!

Jönnek a figyelmeztetések: Harvey hurrikán. Árvizek Ázsiában, Európában. Erdőtüzek. Földrengések. Hogy csak az utóbbi hónapok (2017) eseményeit idézzem.
Az évszakok megváltoznak, mondta La Salette-ben a Szűzanya; változás áll be az éghajlatban; földrengések lesznek; az egész Föld görcsökben fog remegni. Hasonló jelzések érkeztek olyan helyekről is, mint például Medjugorje.

A középkor óta – amikor Európa lakosságának egyharmada áldozatul esett a pestisnek – nem voltunk ilyen kritikus időszakban. A Római Birodalom végnapjai óta nem kellett az egész világra kiterjedő zűrzavarral szembenéznünk. Az ókori idők óta nem rohantunk ilyen vakon az olyan katasztrófák felé, amelyek elsöpörték és megváltoztatták a régi világot – és amelyek, ha nem térünk vissza sürgősen Jézus Krisztushoz –, vissza fognak térni.

Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik felelősséget éreznek a világ jövőjéért. – Katona István atya

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:

Szezonális ajánlatunk

Ügyfélszolgálat

+36203141860 / [EMAIL]