%
Szentségimádás gyerekeknek - Basa Katalin  Gyermekek eucharisztikus imafüzete

Szentségimádás gyerekeknek - Basa Katalin Gyermekek eucharisztikus imafüzete

Gyártó / kiadó: Ecclesia Szövetkezet
Cikkszám: 24610
Készlet információ: Készleten
590Ft 531Ft
Nettó ár: 506Ft
Db:  
Címkék:

Ebben a füzetben gyerekeknek szóló imdáságok és énekek vannak, melyek segítségével a kicsik is közelebb kerülhetnek Krisztushoz az ima által.

"Amikor csak az Oltárszentésgben jelen lévő Jézusra figyelünk, akkor imádságunkat szentségimádásnak hívjuk. Imádozhattok egyedül, családtagjaitokkal vagy hittanos társaitokkal is. Az a fontos, hogy csak Őrá, Krisztusra figyeljetek, aki jelen van köztünk.""Célunk, hogy a gyerekeket Krisztushoz vezessük. A rendszeres szentségimádás alkalmat ad arra, hogy elmélyülhessenek Krisztussal való személyes kapcsolatukban.

A füzetben olvasható eucharisztikus imasorokat azért állítottuk össze, hogy segítségükre legyenek a csoportos imádságban. Az elsőt kisebbekenk (6-12 éveseknek), a másodikat nagyobbaknak (13-17 éveseknek) szántuk. Mindkét imasor kb. 45 percet vesz igénybe, így a szentségimádás illeszkedhet a tanulók órarendjébe is.

Az evangéliumi részletek felolvasását rábízhatjuk a gyerekekre; az éneket - ha nem ismerjük a dallamát - imádságként is felolvashatjuk. A rövid imádságok között tetszés szerint hagyhatunk szünetet - a szentésgimádás fontos része a csend. Ilyenkor minden gyermek a saját szavaival imádkozhat."

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:

Szezonális ajánlatunk

Ügyfélszolgálat

+36203141860 / [EMAIL]