%
Teljesen pozitív tanítás -  A pedagógusok és a diákok sikerének titka - Joseph Ciaccio

Teljesen pozitív tanítás - A pedagógusok és a diákok sikerének titka - Joseph Ciaccio

Gyártó / kiadó: ACSI Keresztény Alapítvány
Cikkszám: 20753
Készlet információ: 2 - 3 nap
2.990Ft 2.691Ft
Nettó ár: 2.563Ft
Db:  
Címkék:

Fegyelmezési gondok, szűkös források, túlzsúfolt osztálytermek. A pedagógusoknak naponként kell ezekkel a problémákkal szembenézniük, melyek felemészthetik hivatásuk iránti szeretetüket. Hogyan összpontosíthatnak a lényegre és őrizhetik meg lendületüket napról napra? Erre kínál megoldást Joseph Ciaccio a Teljesen Pozitív Tanítás című könyvében.

A Mr. Ciacco által kifejlesztett Teljesen Pozitív Tanításközéppontjában az a meggyőződés áll, hogy az nemberek képesek saját hozzáállásukat megváltoztatni. Ha egy pedagóguslelkesedéssel és a tanulást elősegítő eszköztárral felfegyverkezve lép be az osztályterembe, bizalomra épülő kapcsolatot építhet ki diákjaival. A szerző öt technikát mutat be, melyek segítségével pozitív tanulási élményt biztosíthatunk a diákoknak, elősegítve ezzel tanulmányi eredményességüket:

◆ A tanár és a diákok szükségleteit kölcsönösen betöltő órai tevékenységek

◆ A pedagógus kedvezőtlen érzéseinek megváltoztatása

◆ A fegyelmezési problémák kezelése az önfegyelem kialakításának segítségével

◆ A gyenge tanulók ön-motiváltságának elősegítése

◆ A diákok folyamatos aktív részvételét biztosító tanítási módszerek alkalmazása

Amikor a pedagógus a Teljesen Pozitív Tanítást alkalmazza, a diákok önbizalma nő, nagyobb mértékben képesek lesznek saját viselkedésük irányítására, és a közösség részének fogják érezni magukat. Saját maga pedig jelentős szakmai és személyes fejlődésen megy át, felismerve, hogy hozzáállásával és tetteivel milyen nagy hatással lehet a felnövekvő nemzedékre.

Mr. Ciaccio példák sokaságával mutatja be, hogy a fenti módszerek hogyan működnek a gyakorlatban. Arra is sokféle tippet és stratégiát kínál, hogyan vezessük be, és tegyük mindennapi gyakorlatunk részévé ezeket a módszereket. A Teljesen Pozitív Tanítás lelkesítő olvasmány, amely segít, hogy minden egyes tanítási napnak megújult erővel, bölcsességgel és megelégedettséggel vágjunk neki.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:

Szezonális ajánlatunk

Ügyfélszolgálat

+36203141860 / [EMAIL]