Az olasz filmművészet remekei II.

5990 Ft

Cikkszám: 22767

A Kiadó a Rocco és fivérei, az Egy asszony meg a lánya és a Csoda Milánóban című, színvonalas szórakozást nyújtó filmalk …

Rendelésre

  • Készleten lévő termékeinket akár 2 napon belül kiszállítjuk!
  • Valós bolt vagyunk, saját raktárral, két üzlethelyiséggel.
Biztonságos online fizetés, gyors szállítás

A Kiadó a Rocco és fivérei, az Egy asszony meg a lánya és a Csoda Milánóban című, színvonalas szórakozást nyújtó filmalkotásokat egy igényes, közös díszdobozban adja ki.

A DVD-ken az eredeti hang mellett magyar felirat, valamint magyar nyelvű mozgóképes menü, közvetlen jelenetválasztás, képgaléria, illetve filmelőzetesek is találhatók.

A csomag tartalma:
– Csoda Milánóban
– Egy asszony meg a lánya
– Rocco és fivérei

Csoda Milánóban

A Biciklitolvajok rendezője, Vittorio De Sica alkotása ez az igazi keresztény értékeket hordozó mű.
A történetben egy magányosan élő asszony egy sírdogáló kisbabát talál a kertjében, és elhatározza, hogy szeretetben felneveli. De a nő rövidesen meghal, a kis Totó így egy árvaházban nő fel, ahonnan sorsa a milánói nincstelenek közé veti. Ám ő nem adja fel, és optimizmusa révén ráveszi társait arra, hogy kunyhóik helyére takaros épületeket építsenek. Azonban amikor minden jóra fordulna, hirtelen olaj tör fel a földből, ami mindent megváltoztat.

Főszereplők: Emma Gramatica, Paolo Stoppa, Francesco Golisano

A DVD specifikációja:
Kép: 4:3
Hang: magyar (Dolby Digital 2.0), olasz (Dolby Digital 2.0)
Felirat: magyar

Extrák a DVD-n:
Magyar nyelvű mozgóképes menü, közvetlen jelenetválasztás, filmelőzetesek, képgaléria

Egy asszony meg a lánya

A világhírű rendező, Vittorio De Sica (Biciklitolvajok) 1961-es, nagy hatású, keresztény értékeket felvonultató alkotásának főszerepében Sophia Loren, Raf Vallone, valamint Jean-Paul Belmondo látható.
Számos elismerése mellett a mű elnyerte a legjobb idegen nyelvű film Golden Globe-díját is, női főszereplője pedig Oscar-díjat érdemelt alakításáért. Az Alberto Moravia regényéből készült történet főhőse az özvegy Cesaria, aki a második világháború embertelensége elől menekül el lányával Rómából. Ám amikor balsorsuk kegyetlen emberek útjába sodorja őket, az események örökre megváltoztatják életüket.

Főszereplők: Sophia Loren, Raf Vallone, Jean-Paul Belmondo

A DVD specifikációja:
Kép: 4:3
Hang: magyar (Dolby Digital 2.0), olasz (Dolby Digital 2.0)
Felirat: magyar

Extrák a DVD-n:
Magyar nyelvű mozgóképes menü, közvetlen jelenetválasztás, filmelőzetesek, képgaléria

Rocco és fivérei

Luchino Visconti rendezte ezt a nagyszerű, keresztény értékeket felvonultató alkotást, mely elnyerte a legjobb filmnek járó Golden Globe-díjat is, főszerepében pedig Alain Delon, Annie Girardot, valamint Claudia Cardinale látható.
Az ötvenes évek közepén játszódó történetben egy szicíliai emigráns család érkezik Milánóba. Az öt testvér mindegyike másképp éli meg az életükben bekövetkezett változást. A fivérek közül Simone és Rocco bokszolónak áll. Simone beleszeret a szépséges Nadjába, de ő nem viszonozza az érzéseit. Évek múlva szenvedélyes szerelem szövődik Nadja és Rocco között, amit azonban Simone nem tűr el, s Rocco szeme láttára meggyalázza a lányt. A krisztusi lelkületű Rocco bosszú helyett lemond Nadjáról, s mindent elkövet, hogy megmentse a pusztulástól a züllés útjára tévedt fivérét…

Főszereplők: Alain Delon, Annie Girardot, Renato Salvatori, Claudia Cardinale

A DVD specifikációja:
Kép: 16:9
Hang: olasz (Dolby Digital 2.0)
Felirat: magyar

Extrák a DVD-n:
Magyar nyelvű mozgóképes menü, közvetlen jelenetválasztás, filmelőzetesek, képgaléria

Márka

Etalon Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.