GPS a Bibliához – Jeffrey Geoghegan – Michael Homan

3780 Ft

Cikkszám: 22860

Érthetem a világot Isten ismerete nélkül? Egy igazi Bibliai segédkönyv a javából! Mi a Biblia? Kik írták? Mi a különbsé …

Rendelésre

  • Készleten lévő termékeinket akár 2 napon belül kiszállítjuk!
  • Valós bolt vagyunk, saját raktárral, két üzlethelyiséggel.
Biztonságos online fizetés, gyors szállítás

Érthetem a világot Isten ismerete nélkül?

Egy igazi Bibliai segédkönyv a javából! Mi a Biblia? Kik írták? Mi a különbség a “zsidó” és a “keresztény” Biblia között?

A Biblia arról nevezetes, hogy a legismertebb, ugyanakkor a legkevésbé megértett könyv a világon. Noha több nyelvre lefordították, több példányt adtak el belőle, mint bármely más könyvből és többen olvasták, mint bármely más könyvet a történelem folyamán, üzenete és mondandójának jelentése nem szűnő és gyakran heves viták tárgya.

Felhasználták már a Bibliát háborúk jogszerűségének az igazolására és segélyszervezetek alapítására, a rabszolgaság támogatására és elítélésére, gyűlölet keltésére és a szeretet s megértés előmozdítására. Akkor tehát miről is szól a Biblia?

Ahogy a GPS segítségével eltalálsz egy ismeretlen helyre, címre – úgy segít eligazodni a két szerző a Bibliában.

Ahogy a GPS-t sem érdekli, hogy vallásos vagy-e vagy nem, tartozol-e valamilyen felekezethez vagy nem, úgy ez a könyv is leginkább a világban és még inkább az életben való tájékozódásodat segíti.

A két szerző (Dr.Jeffrey Geoghegan és Dr.Michael Homan) egyetemi adjunktus, a bibliai teológia tanára. Szakmai érdeklődésük középpontjában áll a Biblia, bibliakutatás. Több mint 12 évnyi régészeti tapasztalattal rendelkeznek, szakterületük az ókori Izrael anyagi kultúrája és földrajza…

Márka

Magánkiadás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.