Hazafelé – Graham, Billy

3141 Ft

Cikkszám: 21108

Idén lezajlott az év legnagyszerűbb eseménye a Reménység Fesztivál, ahol Billy Graham fia (Franklin Graham), volt a főel …

Rendelésre

  • Készleten lévő termékeinket akár 2 napon belül kiszállítjuk!
  • Valós bolt vagyunk, saját raktárral, két üzlethelyiséggel.
Biztonságos online fizetés, gyors szállítás

2012 -ben lezajlott az év legnagyszerűbb eseménye a Reménység Fesztivál, ahol Billy Graham fia (Franklin Graham), volt a főelőadó. A három napos rendezvényen több százan tértek meg és fogadták be szívükbe az Urat!

Ez az új könyv, az immáron élete 95. évében járó, világszerte ismert evangelizátor, baptista pásztor, Billy Graham legújabb írása, amelyben az élet jó végéről, és a hazafelé készülődésről számol be hit által.

A könyv pontos címe: Hazafelé
– Az életről, hitről és a sikeres befejezésről

Egyesek szerint ez Graham legjelentősebb munkája…
– Öregedés reménységgel – A legjobb dolog, amit tehetünk a „boldog öregségért”, hogy időben felkészülünk rá, mielőtt eljön – tanácsolja Graham. „Meghívom Önöket, fedezzék fel velem együtt az élet rejtett oldalait, az öregedés folyamatát, amint azt reménységben lehet feldolgozni és beteljesülésnek látni. Hit által még örömöt is találhatunk benne, ehhez megtanulhatjuk úgy számlálni és nézni napjainkat, ahogyan Isten szerint lehet látni azokat, s felfedezni minden napon az ő jelenlétét, vezetését” – írja az evangelizátor, akinek arcvonásai hordozzák ugyan előrehaladott korának lenyomatát, de gondolkodása, lelkülete bibliai frissességet, üdeséget áraszt.

További információk

Tömeg 0,37 kg

Márka

Patmos

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.