Éjszaka Magyarországon – Pete Polgár Máté

Original price was: 2580 Ft.Current price is: 2322 Ft.

Cikkszám: 24213

Éjszaka Magyarországon – Pete Polgár Máté

Elfogyott

Értesítsen, ha a termék újra raktáron van.

  • Készleten lévő termékeinket akár 2 napon belül kiszállítjuk!
  • Valós bolt vagyunk, saját raktárral, két üzlethelyiséggel.
  • A kedvezményes árak csak webáruházas vásárláskor érvényesek.
Biztonságos online fizetés, gyors szállítás

A lelkész lánya című első regénye után – melyet jól fogadtak az olvasók – most elbeszéléseit adja közre a fiatal szerző. Könyvéről mondja:

„Egy papneveldében idegenné lesz az egyetlen igazán odavaló növendék. Milyen jövőt szánnak neki? Egyetemista lány úgy érzi, nincs maradása ezen a földön. Van-e neki tovább? Harmincas férfiak a hétvégi alkoholmámorban találják meg életük rövidtávú célját és értelmét. A fiúkból férfiak lesznek-e valaha? Jól szituált középiskolások, akik egy csapatot alkotnak. Milyen feszültség lakozik bennük? Miklóst és Fannit, az álompárt talán örökre elszakítja a gyűlölet? Endre, a kisvárosi tanárember és bukott focista szembe tud-e nézni a Vérerdőben rejtőző gonosszal? Nem ért meg senki – a megoldás a kék kapszula lenne?

A fiktív, de sokszor reális elbeszélések a mai és az elmúlt magyar valóságnak akarnak tükröt tartani. Sötétség honol vajon bennünk is? Bármennyire is kitaláltak a történetek, a szerző reménye szerint olykor magunkra ismerhetünk szereplőikben. Van remény? Felkel-e a nap Magyarország felett?”

További információk

Tömeg 0,28 kg

Márka

Magyar Nyugat Könyvkiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Értesítsen, ha a termék újra raktáron van.