Jer, örvendjünk, keresztyének

Original price was: 1700 Ft.Current price is: 1530 Ft.

Cikkszám: 20161

Örömmel ajánlom hittestvéreink, de minden érdeklődő olvasó figyelmébe is a Jer, örvendjünk, keresztyének című, Luther ír …

Elfogyott

Értesítsen, ha a termék újra raktáron van.

 • Készleten lévő termékeinket akár 2 napon belül kiszállítjuk!
 • Valós bolt vagyunk, saját raktárral, két üzlethelyiséggel.
 • A kedvezményes árak csak webáruházas vásárláskor érvényesek.
Biztonságos online fizetés, gyors szállítás

Jer, örvendjünk, keresztyének
1700 Ft Original price was: 1700 Ft.1530 FtCurrent price is: 1530 Ft.

  Örömmel ajánlom hittestvéreink, de minden érdeklődő olvasó figyelmébe is a Jer, örvendjünk, keresztyének című, Luther írásaiból összeállított, mindennapi használatra szánt áhítatos könyv negyedik kiadását.

  „Az evangéliummal olyan kincshez jutottunk, melynek neve nem pénz, nem vagyon, nem evilági hatalom, dicsőség és gyönyörűség, hanem reménység, mégpedig élő, boldog reménység, amely testünkben-lelkünkben megelevenít, és boldoggá tesz – teljességgel, örökre” – olvashatjuk egyik áhítatában. Luther Márton, Istennek ez a tíztalentumos szolgája valójában egy ügyű ember volt. Egész életében, küzdelmeiben, professzori munkájában, egyházi szolgálatának minden pillanatában egy valami foglalkoztatta: Isten igéje. Nem emberi szándékok, hanem egyedül Isten igéje tette őt reformátorrá. Kizárólag ezért, ennek tisztaságáért, helyes megértéséért, tiszta tanításáért küzdött, ez töltötte ki életét – és ha Isten úgy dönt felőle, ezért kész lett volna meghalni is. Isten igéjét tartotta mindenek felett fontosnak, hiszen maga is belőle táplálkozott.

  Ittzés János püspök

  További információk

  Tömeg 0,53 kg

  Márka

  Luther Kiadó

  Értékelések

  Még nincsenek értékelések.

  Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

  Értesítsen, ha a termék újra raktáron van.