13 kérdés a liturgiáról – Barsi Balázs

Original price was: 490 Ft.Current price is: 441 Ft.

Cikkszám: 22253

A sümegi lelkigyakorlatoknak évek óta szerves részét képezi az esti fórum, ahol Balázs atya a helyben elhangzó vagy papí …

Elfogyott

Értesítsen, ha a termék újra raktáron van.

  • Készleten lévő termékeinket akár 2 napon belül kiszállítjuk!
  • Valós bolt vagyunk, saját raktárral, két üzlethelyiséggel.
  • A kedvezményes árak csak webáruházas vásárláskor érvényesek.
Biztonságos online fizetés, gyors szállítás

A sümegi lelkigyakorlatoknak évek óta szerves részét képezi az esti fórum, ahol Balázs atya a helyben elhangzó vagy papírcetlikre felírt kérdésekre válaszol, az Anyaszentegyház tanítását a tőle megszokott személyes meggyőző erővel és megalkuvás nélkül közvetítve hallgatóinak. Az ilyen alkalmakkor elhangzó kérdések és válaszok megosztásának szándékával jött létre honlapunkon a „Balázs atya válaszol” menüpont, a hasonló című füzetsorozatban pedig tematikus válogatásban adjuk közre a a legfontosabb kérdéseket és válaszokat.

A harmadik rész témája a liturgia, mely a Katolikus Egyház életének forrása és csúcspontja. Balázs atya szerint a liturgikus lelkiség „a fogyasztói társadalom önző mentalitásának legjobb ellenszere”, s így nemcsak az Egyház megújulásának, hanem a társadalom átalakításának is a kulcsa.

A tartalomból:

Mi a liturgia fő célja? Miért fontos ott lenni minden vasárnap a szentmisén? Mit tegyünk, ha unalmasnak találjuk a szentmisét?

Márka

BB LIBRIFER

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Értesítsen, ha a termék újra raktáron van.