Testünk, a szeretet tanúja 2. – Varga László

1700 Ft

Cikkszám: 23856

Testünk, a szeretet tanúja 2. – Varga László

Elfogyott

Értesítsen, ha a termék újra raktáron van.

  • Készleten lévő termékeinket akár 2 napon belül kiszállítjuk!
  • Valós bolt vagyunk, saját raktárral, két üzlethelyiséggel.
  • A kedvezményes árak csak webáruházas vásárláskor érvényesek.
Biztonságos online fizetés, gyors szállítás

Elsősorban nekik, fiatal keresőknek szól ez a könyv. Jegyességre , házasságra való előkészítésre hív. Jó kis kézikönyvre találnak a papok, lelkipásztorok is Laci atya jelen írásában.  (…)

Ajánlom azoknak is, akik valódi családi értékek mentén felnőve kissé eltávolodtak hitüktől, a keresztény értékektől, szemlélettől, vagy elhagyták őket, és szemük sarkából már csak a praktikus, gyorsan visszatérülő megoldásokat keresik, nincs már türelmük a várakozásokra, erejük az önmegtartóztató, örömkésleltető megoldásokra, és elfelejtették a szentségek gyógyító erejét.

Legeslegjobban a „szépcsaládoknak” ajánlom, akik saját bevallásuk szerint már mindent elolvastak, tudnak és gyakorolnak a keresztény házasság problematikájáról, egyházjogilag is felvilágosultak és vitaképesek, vasárnaponként ott ülnek a templomban, szépen énekelnek és imádkoznak, fejből idézik az Efezusi levelet, sőt házasságukat már többször is megújították valamiféle mozgalom vagy lelki olvasmány segítségével. Igen, ők, az ínyencek is finom újdonságokra lelhetnek e könyvben.

De nem ajánlom e könyvet azoknak, akik nem szeretik a lelki változásokat, jól berendezkedtek a fogyasztói életre, vagy akik a II. Vatikáni Zsinat üzeneteire azt válaszolják: „Hát az már régen volt, most más időket élünk!” Akiknek a Humanae vitac VI.Pál, II. János Pál és XVI. Benedek a Lélekre és egymásra figyelő megnyilatkozásai a család szentségről már csak poros elavult papirrusztekercsek. Ők meg keresgéljenek a fénymásolt könyvek polcain.

Dr. Magyar Balázs

További információk

Tömeg 0,18 kg

Márka

Magánkiadás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Értesítsen, ha a termék újra raktáron van.