Hármak bosszúja – Pete Polgár Máté

2322 Ft

Cikkszám: 24309

Hármak bosszúja – Pete Polgár Máté

Elfogyott

Értesítsen, ha a termék újra raktáron van.

  • Készleten lévő termékeinket akár 2 napon belül kiszállítjuk!
  • Valós bolt vagyunk, saját raktárral, két üzlethelyiséggel.
  • A kedvezményes árak csak webáruházas vásárláskor érvényesek.
Biztonságos online fizetés, gyors szállítás

Itt „A lelkész lánya” folytatása! Pete Polgár Máté új regénye

A termékeny tollú fiatal szerző első regényét a múlt év nyarán mutattuk be, majd az év végén novelláskötete következett. Most pedig itt a regény (A lelkész lánya) izgalmas folytatása, amely azonban önállóan is megállja a helyét. Az előzményeket nem ismerők számára is jól befogadható és érthető.

A szerző első, A lelkész lánya című regénye olvasóinak sok minden ismerős lesz ebből a könyvből. De az előzmények ismerete nélkül is meg lehet érteni az új történetet.

Hét évvel ezelőtt a kisváros elveszítette spirituális vezetőjét, Timothy Romney tiszteletest, a Ku-Klux Klán alabamai nagysárkányát. A bírósági ítélet fegyházba száműzte őt. Lányának udvarlója, a kegyetlen Mike balesetben hunyt el.

A lány három barátja szabadlábra került, s most visszatértek, hogy bosszút álljanak. Vajon az új lelkész, Esther Grant hite elbírja-e a nyomást, amely a hármak részéről éri? Romney lelkész lánya pedig hazatér-e valaha?

A szereplők maguk mondják el drámájukat és belső küzdelmeiket. Győznek vagy legyőzetnek? Amíg ez kiderül, az olvasó izgalmas kérdésekkel szembesül.

További információk

Tömeg 0,22 kg

Márka

Magyar Nyugat Könyvkiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Értesítsen, ha a termék újra raktáron van.